Despre mine

luni, 20 ianuarie 2014

Fi un erou!



Vreau sa va spun o poveste, una adevarata. Poate o stiti,  poate nu! Nu conteaza, eu tot am sa o spun!


Eroul principal din povestea  de azi e un tip caruia ii place muzica. Canta de mic. A cantat pe strada in diferite orase mari din Europa, a cantat intr-o trupa si nimic. Succesul pe care l-a tot asteptat, la care a visat atat, se lasa ''indelung'' asteptat. Scoate cateva albume si nimic. Muzica lui nu trece, nu are cautare.


Cum e normal, dupa un lung sir de esecuri si de ‘’foarte multe usi inchise in nas’’, tipu’ cade in depresie dar nu renunta….continua sa compuna, continua sa cante.


Ei bine, ca in orice poveste, ceva extraordinar se intampla celor care nu renunta: intr-o zi primeste un telefon, la celalat capat al firului un tip  care  ii cere permisiunea sa-I publice la radio o piesa de pe un album scos cu 2 ani in urma. Accepta. Dupa 4 saptamani de la difuzarea la radio, piesa ajunge numarul  1 in topul  din  16 tari. Dintr-o ‘’piesa’’ pe care nimeni nu a remarcat-o, dintr-un cantaret necunoscut, peste noapte apare- un  mare ‘’hit’’ si un nou ‘’star’’!


Numele eroului  nostru e: Micheal David Rosenberg, cunoscut sub numele de scena ‘’ Passenger’’, iar ‘’piesa’’ ( care si acum e in ‘’topuri’’) nu e alta decat: ‘’Let Her Go’’.


Dragul meu, sunt situatii in viata cand simti ca ‘’e prea greu’’, ca ‘’nu mai are rost’’. Cand te simti depasit de situatia in care te afli. In acele momente, fa o pauza…dar nu renunta! Nu abandona ‘’lupta’’! 
Un cunoscut poet  spune ca ‘’viata e o lupta’’!  Cei care ‘’indraznesc si lupta’’ ajung eroi de poveste. 
Fi si tu unul!
                                                                                             
                                                                                                               Cu stima, Taranu'                                                                                                                                                                                                          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu